Test provere “zdravlja” vaše kompanije, tj. stanja u pojedinim sektorima ili oblastima delovanja kompanije

Popunjava ga vlasnik ili direktor, osoba koja vodi poslovanje.

Odgovara se napreciznije na 50 pitanja, od kojih po 5-6 se odnose na različite oblasti, a nakon toga i neki podaci o kompaniji kako bi imali jasniju sliku. U polje koje odgovara vašem odgovoru upisati broj 1, ostala polja ostavite praznim.

Popunjeni formular nam vraćate na mail fobs@elite-academy.rs i nakon toga organizujemo zoom video meeting ili sastanak, gde bi vam predstavili vaše rezultate, tj. trenutno stanje vaše kompanije u različitim sektorima, dali neke savete u vezi poboljšanja, i predložili neke konkretne akcije.

Fobs i isporuka rezultata, konsultacija i savet su besplatni.

Nakon odredjenog vremena možemo ponovo uraditi test i videti da li smo uspeli da popravimo situaciju u odredjenim sektorima i napravimo vidljivi napredak.

Elite academy nudi konsultantske projekte i personalizovane obuke, kvalifikovane tutore koji mogu pružiti podršku klijentu u fazi primene najjsavremenijih metoda

Cilj Akademije je da kompanijama stavi na raspolaganje nezaobilazan instrument  za njihov razvoj, praktična, pragmatična, aktuelna i pre svega, delotvorna rešenja

    You have successfully subscribed to the newsletter

    There was an error while trying to send your request. Please try again.

    Elite Academy Balkans will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.