Sektor HORECA Elite Academy pruža konsultantske usluge u oblasti Hotelijerstva i Ugostiteljstva. Na našim treninzima i obukama dobićete praktične alate za uspešno poslovanje u ovim oblastima. Bavimo se realističnim pristupom trenutnog stanja tržišta i učesnici će naučiti kako da upravljaju svoje aktivnosti, kako iz unutrašnje tako i sa spoljašnje perspektive. Kompletan kurs obuke koncipiran je u četiri glavne teme.

1. UNUTRASNJA ORGANIZACIJA:

Prvi deo kursa ćemo raspravljati o tome kako upravljati i organizovati najvažnije pozicije u hotelu, jednostavno sastavljajući idealnu organizacijsku šemu. Postavljanje pravilne organizacije sa jasno definisanim obavezama i duznostima svake pozicije čini osnov za dalje pravilno funkcionisanje preduzeća.

2. KUPAC

Interni klijent: Upravljanje i motivacija osoblja. Da bi Vaš tim mogao da uspešno prodaje proizvod , mora prvo i sam da veruje u njegov kvalitet i da bude njegov konzumer. Stvaranjem zdravih odnosa među zaposlenima kreirate dugoročnu strategiju poslovanja.

Eksterni kupac: Naši pravi poslodavci. Kupci su se danas promenili, imaju drugačije zahteve i drugačija očekivanja, te se tome moramo prilagođavati u svrhu ostvarivanja što boljeg ekonomskog rezultata.

3. EKONOMSKO UPRAVLJANJE AKTIVNOSTIMA

Razgovarat ćemo o praktičnim aspektima optimizacije troškova, upravljanja proračunom i finansijskoj kontroli. Ukazacemo na neke delove gde je moguce smanjiti troškove i povećati prihod jer je krajnji cilj poslovanja finansijska dobit.

4. KAKO  POBOLJŠATI I RAZVIJATI KOMPANIJU:

Kada se napravi presek poslovanja, zaustavi odliv novca, postave standardi i organizaciona šema i kada se napravi cilj i strategija razvoja pristupa se realizaciji i unapređenju.

Neke od tema koje se obrađuju u ovom poglavlju su:

1.UPRAVLJANJE

2.UKLJUCIVANKE PROBLEMA U PRILIKE

3.RAZVIJANJE PROFITABILNIH ODNOSA SA JAVNOŠĆU

4.MARKETING OD PRAVILNOG KONTAKTA DO DRUŠTVENIH MEDIJA

 

Kursevi su namenjeni menadžerima svih nivoa kao pomoć i alat za što bolje razumevanje poslovanja i upravljanja kadrovima. Pored ovih opciono u ponudi imamo i razvoj određenih veština Vaših rukovodioca, gde tretiramo sledeće teme:

Karakteristike i veštine Menadžera ugostiteljstva

Izgled (Grooming)
Poznavanje ponude (Product knowledge)
Poslovno ponašanje i maniri
Verbalna komunikacija
Verbalna komunikacija sa kolegama
Verbalna komunikacija sa gostima
Komunikacija telefonom
Neverbalna komunikacija
Pisana komunikacija
Govor tela
Sposobnost da gradi poverenje
Predstavljanje hotela, ponude i usluga
Operativni menadžment
Trebovanje robe
Skladištenje robe
Izrada rasporeda za zaposlene
Naplata

Elite Academy nudi konsultantske projekte i personalizovane obuke, kvalifikovane tutore koji mogu pružiti podršku klijentu u fazi primene najjsavremenijih metoda

Cilj Akademije je da kompanijama stavi na raspolaganje nezaobilazan instrument  za njihov razvoj, praktična, pragmatična, aktuelna i pre svega, delotvorna rešenja