Najnovija delatnost u okviru Elite Academy su usluge vezane za IT oblasti. Aktivnosti našeg sistema se ostvaruju kroz tri poslovne linije, koje su međusobno logički integrisane. To su: praktična edukacija poslovnih ljudi, pružanje poslovnih konsultantskih usluga i pružanje praktičnih usluga u oblasti informacionih tehnologija. U našem poslovanju stremimo ostvarenju naše poslovne vizije, ostvarenju svrhe postojanja ili misije i iskrenom poštovanju naših ključnih vrednosti. Strategijska merila našeg uspeha su: stvorena i realizovana vrednost za vlasnike, stabilan i zdrav rast kompanije, zadovoljstvo, lojalnost i retencija klijenata, kao i zadovoljstvo i motivisanost zaposlenih.

 

PRAKTIČNA EDUKACIJA POSLOVNIH LJUDI

DIGITALNI MARKETING

Digitalna marketinška strategija, marketing društvenih medija, SEO, YouTube, e-mail, Facebook marketing i ostalih društvenih mreža, analitika i još dosta toga! Preći ćete put od početnika do korisnika izuzetno visokog nivoa.

Kome su namenjene edukacije
– Budući preduzetnici pre pokretanja poslovanja koji ne znaju kako i gde da počnu
– Vlasnici firmi koji se bore za web saobraćaj, stvaranje brenda i internet prodaju
– Svako ko želi da nauči vrlo plaćene veštine digitalnog marketinga

Naučićete kako da:
– Izbegavate uobičajene greške koje početnike koštaju
– Definišite svoju publiku i jedinstvenu ponudu za prodaju
– Izvršite istraživanje tržišta da biste potvrdili svoju ideju
– Napravite WordPress web stranicu svetske klase bez ikakvog kodiranja
– Pronađete se u pretraživačima sa SEO
– Usmerite saobraćaj i prodaju jednostavnim YouTube video zapisom
– Povećajte svoje Twitter pratioce
– Nabavite svojih prvih 1000 Facebook ‘Like’
– Postanite autoritet na Internetu
– Kreirajte oglase pomoću Google AdWords-a koji će vam doneti profit
– Izmerite rezultate i pratite uspeh pomoću usluge Google Analytics
I još mnogo više!

 

PRUŽANJE POSLOVNIH KONSLUTANTSKIH USLUGA

Ukoliko želite da uspete na Internetu i probijete se na ovom najkonkurentnijem od svih – globalnom on-line tržištu, nudimo vam kompletne usluge integrisanog Internet marketinga. Vođenje kampanja podrazumeva kompletnu uslugu od razvoja strategije, izrade medija plana, zakupa medijskog prostora, praćenje i korigovanje tokom realizacije, a po završetku kampanje pružamo Vam analizu o ostvarenim efektima i postignutim rezultatima kao i preporuku za dalji nastup na tržištu.

Analiza
Nudimo Vam optimalna, kreativna, kvalitetna, inovativna rešenja, a da bismo došli do onog koje najviše odgovara baš Vama i Vašoj kompaniji najpre radimo analizu Vaših potreba, mogućnosti, konkurencije i tržišta.

SEO optimizacija
Search Engine Optimization (SEO) – Pozicija na pretraživačima je dugoročna investicija u Vaše online prisustvo jer optimizacijom sajta postižete bolju posećenost, povećavate svest potencijalnih klijenata o Vama, jačate brand, doprinosite smanjenju cena na određenim oglašivačkim mrežama.

SMM
Social Media Marketing (SMM) – Društvene mreže kao što su Facebook, Twitter, My Space, LinkedIn, pored mogućnosti plasiranja klasičnih oglasa predstavljaju ogroman potencijal u kreiranju svežeg i novog sadržaja i odličan su način za proširenje i građenje dugoročnih kanala komunikacije sa ciljnom grupom. Precizno ciljamo Vašu ciljnu grupu.


PRUŽANJE PRAKTIČNIH USLUGA U OBLASTI INFORMACIONIH TEHNOLOGIJA

Široki raspon usluga, obuhvata konceptualni dizajn kompletnih e-biznis rešenja i njihovu implementacija sa ciljem povećanja profitabilnosti vaših poslovnih procesa, kao i kvaliteta komunikacije sa kupcima i korisnicima. Vaša prezentacija na Web-u mora biti uzbudljiva, ubedljiva, jednostavna za korišćenje i lako prepoznatljiva kao vodeća u vašoj grani poslovanja. (e-poslovanje, e-biznis, e-trgovina, b2b, b2c).

WEB DIZAJN
Učinićemo da se razlikujte od konkurencije
Internet prezentacija nije brošura, letak ili spot. Primenom najnovijih multimedijalnih tehnologija naš tim vrhunskih dizajnera privući će i okupirati pažnju Vaših klijenata i partnera. Kreiraćemo efektnu i lako razumljivu poruku. Da bude jasna i pregledna, da se izdvoji među mnoštvom prezentacija na Internetu, da se pamti.

Prenećemo Vašu poruku na pravi način
Ništa gore od lutanja po nepreglednim web sajtovima. Mi ćemo omogućiti posetiocima Vašeg web sajta da se lako snalaze, da tražene informacije budu pregledne i na dohvat ruke. Primenom savremenih i brzih relacionih baza podataka, naši programeri omogućiće da se Vaš elektronski katalog brzo i lako pretražuje. Da bude koristan.

Kreiraćemo za Vas kompletno e-biznis rešenje
Jednostavan i lako upotrebljiv programski sistem upravljanja sadržajem omogućiće Vam da svoju prezentaciju redovno osvežavate, ubacujući vesti i menjajući podatke, a sve to bez znanja programiranja.

Pružićemo Vam kvalitetnu podršku i održavanje
Kada odlučite da svoj web sajt unapredite, proširite i osavremenite – bićemo Vam na usluzi.

POSLOVNA REŠENJA NA WEB-u
Želite da vaša firma postane uspešna na Web-u
– Omogućite kvalitetnu komunikaciju sa klijentima
– Kreirajte i povećajte prepoznatljivost vašeg brenda
– Povećajte prodaju kroz postojeće distribucione kanale
– Unapredite poziciju vaše firme u odnosu na konkurenciju

Želite da ostvarite svoje strateške marketinške ciljeve
– Ojačajte pozicije vaše firme u odnosu na konkurenciju
– Omogućite prodajnu podršku postojećim i novim kupcima
– Proširite bazu korisnika i vezivanje za brand firme
– Inicirajte nove servise i povećajte interakciju sa kupcima

Želite da integrišete e-biznis u kompletno poslovanje
– Povećajte efikasnost vaših postojećih poslovnih procesa
– Smanjite cenu koštanja pojedinačne prodajne transakcije
– Kreirajte posebne portale za pojedinačne ciljne grupe
– Pozicionirajte se kao vodeća firma u primeni IT-a

Elite academy nudi konsultantske projekte i personalizovane obuke, kvalifikovane tutore koji mogu pružiti podršku klijentu u fazi primene najjsavremenijih metoda

Cilj Akademije je da kompanijama stavi na raspolaganje nezaobilazan instrument  za njihov razvoj, praktična, pragmatična, aktuelna i pre svega, delotvorna rešenja