Our story

Naš tim čine, pre svega, izuzetni ljudi, a i odlični internacionalni stručnjaci...

Naš moto je da su LJUDI NAJVAŽNIJI DEO SVAKE KOMPANIJE.

Vrednosti

Cilj našeg delovanja u kompanijama je da poboljšamo rezultate, pripremimo i motivišemo tim za kontinuirani rast i razvoj u svakom smislu.
Pomažemo vlasnicima kompanija da postave organizaciju koja će moći da funkcioniše i napreduje i bez njihovog direktnog prisustva, kako bi se oni posvetili strategiji razvoja. Unosimo pozitivnu atmosferu i animiramo saradnike da pronadju I angažuju svoju dodatnu energiju, radeći u prijatnom i pozitivnom ambijentu.

Kreiramo i negujemo kulturu kompanije.

Razvijamo potencijale kompanije preko razvoja pojedinačnih karakteristika saradnika. Organizujemo edukacije I treninge za poboljšanje performansi I sinhronizacije saradnika I sektora. Pronalazimo, selektujemo, testiramo I uključujemo nove saradnike u rad kompanije.

Planiramo I pripremamo kompanije za prelazak na sledeći nivo organizacije sa postojećim resursima, predlažući inovacije I nove saradnike. Do sada smo radili sa preko 600 kompanija na različitim principima, na prostorima Italije, Balkana I Švajcarske.

Svakodnevno, kroz rad u kompanijama, imamo najnovije informacije o stanjima na tržištima, inovacijama, trendovima I tendencijama. Savetujemo vlasnike kako da počnu da žive jedan drugi život , razvijajući svoju kompaniju sa motivisanim saradnicima.

Radimo mentoring I coaching sa vlasnicima I top management-om.

Elite Academy Balkan