Naša najefikasnija edukacija

Svakodnevno su sve veći problemi u sektoru ljudskih resursa.. Sve je manje ljudi, manje su spremniji da rade, teže se motivišu, teško ih je zadržati, lako napuštaju poslove, zahtjevi su im sve veći..dešava se Revolucija u HR sektoru.

U prošlosti je uvijek bilo dosta nezaposlenih, teško se dolazilo do posla, čak i „preko veze“… siguran posao je značio „sreću“..

Danas nije više tako, a pogotovo u narednom periodu će sve biti totalno drugačije.

Nove generacije, novi načini komunikacije, sve zahtjevniji , „mekši“, itd. Sve se ubrzano mijenja.. Loša je vijest da će biti sve više problema sa ljudima, a dobra je da je sve u „našim rukama“ i da sve zavisi samo od nas…

Kako? Mi imamo evropske recepte za rad sa ljudima, spremni smo za nove izazove, koristimo najnaprednije tehnologije za testiranje kompanija i ljudi, a nakon toga najefikasnije treninge, restruktuiranje, edukacije, i dr. Kako bismo ispravili uočene probleme i nedostatke, odabrali vrhunske saradnike, napravili odičan tim koji će nas voditi na putu ka Evropi i otvorenom tržištu sa jakom konkurencijom.

 

Mi imamo recept, tehnologiju i iskustvo u postavljanju kompanija, odabiru i motivaciji ljudi i pripremi kompanija za evropski put.

Predhodna vest
Sledeća vest

Nema proizvoda u korpi.

X